Pebbles

Pebbles is helaas op 19 april 2015 overleden… Toch hier nog haar verhaaltje:

Hallo,

ik ben Pebbles en geboren op 26 juni 2003. Ik ben 3 september 2003 geadopteerd door mijn huidige baasjes Bert en Yvonne. Ik ben een ECHTE West Highland White terrier, van Castle of the Beautie’s. (www.westie.nl)

Pebbles

Ik draai al heel wat jaartjes mee in dit huishouden en over de andere honden Younah, Baloo en Rosco zwaai ik de scepter. Ik ben de baas en alles wat ik wil zal gebeuren. Ik duld niet alles en dat weten ze ook. ik ben wel gemakkelijk in omgang, maar geniet ook van de nodige rust, al is dat met Baloo niet echt te realiseren, hij houd me jong zal ik maar zeggen. We kunnen het goed vinden met z’n allen in dit huishouden.

Pebbles

Mijn bench is mijn favoriet en ik ga graag op vakantie. Ik houd enorm van eten, maar daar word ik op gekort en krijg niet teveel. ’s Avonds geniet ik van een peertje als avondmaal, dat gaat erin als koek zal ik maar zeggen. Ik houd van rust en evenwicht, ga graag mee met de anderen van dit gezin. ’s Zomers houd ik van vakantie en relaxen in de tuin. Ik ga gemiddeld 3x per jaar op vakantie en heb dus ook wel een goed leven denk ik zo.

Pebbles

Ik ga 4x per jaar naar de kapper. Ik hou van een goed kapsel en daar moeten mijn baasjes wel een eindje voor rijden, ik ben dus ook niet echt snel tevreden. Mijn baasjes rijden 144 km enkele reis om naar mijn kapper te gaan. Dit doen ze dan ook wel 4x per jaar uiteraard bij mijn fokker in Schimmert, (zie boven). Het is altijd een feest als ik daar kom en wordt dan wel verwend met koekjes. Ik kan heel goed schooien en dat doe ik dan ook als ik iets wil hebben bij de kapper, dat werk meestal ook wel, daar hebben ze, zal ik maar zeggen, een zwak voor :-))
Zij happy, ik happy, allemaal happy. Je ziet wel ik ben een gelukkige hond hier in dit huis.

Groetjes Pebbles