Bert

Hallo,

als webmaster en als pater familias ben ik min of meer gedwongen ook wat over mezelf prijs te geven op deze pagina. Nou, ondanks mijn verlegen aard (ahum) zal ik dat dan maar doen, hè.

Ik ben dus Bert, mijn achternaam kun je wel raden, ben ruim 60 lentes jong en ik werk als manager applicatie management bij een mooi Zuid-Hollands bedrijf, dat zich bezig houdt met groenten en fruit. Een droombaan… Ben verder al jaren naar tevredenheid de echtgenoot van Yvonne en vader van Marieke, Anne, Jos en Thijs, onze 2 tweelingen.

Hobby’s wil je ook nog weten? Laat me even denken, eh, ah, hmm, pfft, eigenlijk wel veel, maar als je het goed bekijkt valt het wel mee. Mijn tijd speelt me parten, het leven is eigenlijk dus gewoon nu al te kort. Wat mijn liefhebberijen dan wel zijn? Op dit moment: hardlopen, fotograferen, op vakantie gaan, het liefst met onze caravan en rijden op mijn Yamaha XVS 950 A MidnightStar of de Suzuki GSF 650 A motor. Daarnaast moet ik toch wel mijn computer(s) vermelden en hmm, wat nog meer? Ja, eigenlijk ook wel mijn werk…

Waar ik van houd? Van Yvonne, de kinderen en hun geliefden, van onze 5 prachtige kleinkinderen en van de hond. En van mijn stoma, dat me mijn leven terug heeft gegeven nadat ik succesvol behandeld was tegen kanker. Wat betreft eten en drinken? Erwtensoep en pannekoeken, af en toe een glaasje cognac, een goed wijntje of een biertje. Alles met mate, hoor. Overigens houd ik niet van te lang in bed liggen en van boekhouden. Brrr!

Dromen? Erg oud worden, samen met Yvonne. En gezond blijven. Geld is niet belangrijk, gezondheid wel.

Een stille wens? Eigenlijk geen… Echt niet… Ik ben gelukkig!

Mijn motto: wat een ander kan, kan ik ook.

En soms: of niet.. 😀

PS:  misschien komen er nog wel wat foto’s, maar nu ff niet.