Baloo

 

Hallo, ik ben Baloo,

Baloo

Ik ben geboren op 18 maart 2008 en woonde tot eind mei 2009 thuis samen met Marieke. Tijdens de verhuis van Marieke mocht ik bij opa en oma blijven. Na mijn verhuis naar Helden, eind mei 2009, kwam ik tot de conclusie dat ik toch liever bij Pebbles en opa en oma was en ben toen weer richting Breda verhuisd. Daar heb ik het nu reuze naar mijn zin.

Baloo

Ik ben heel lief en ondeugend en steel de harten van iedereen. Ik vind het heel fijn als er iemand thuis is, maar kan ook heel goed, samen met Pebbles, alleen zijn, al is dat natuurlijk niet zo gezellig.

Baloo

Ik vind autorijden heel leuk en ga dan ook graag mee op stap met opa en oma, waar naartoe maakt niet uit, als ik maar mee mag. Vakantie is ook heel leuk. Regen is niet zoveel aan vind ik persoonlijk al die nattigheid, daar geef ik niet veel om. Verder ben ik erg gesteld op mijn uiterlijk en ga dan ook 5x per jaar naar de kapper, als je haar maar goed zit hè zou ik maar zeggen………….

Baloo

Verder heb ik gezonde dosis humor en houd ook wel van een spelletje, bal gooien, knuffel gooien. Pebbles pesten is ook een leuke bezigheid van mij. Verder weet ik niet veel te vertellen over mezelf, maar dat vinden jullie vast niet erg.

Groetjes Baloo

Inmiddels moeten we echter wel meedelen, dat hij na een zorgzaam leventje met heel erg veel liefde maar ook met wat fysieke probleempjes aan het end ervan op 5 augustus 2020 is ingeslapen met zijn twee mama’s Yvonne en Marieke bij hem. 

Hier een berichtje van Yvonne:

Lieve Baloo,

ik mis je grote ogen, 
je prachtige trouwe blik
Je hebt me nooit bedrogen,
We hadden een geweldige klik
Maar nu ben je er niet meer,
Ik moest over je beslissen
Het doet zo vreselijk zeer,
Je voor altijd te moeten missen
Slaap zacht mijn lieve vent,
Bedankt voor al die mooie jaren
Rust zacht, dat heb je verdiend,
ik zal onze herinneringen in mijn hart bewaren.
Rust zacht lieverd…